Vlog Tamu Hari 3 Malam Pisompuruan Tambunan

ahmad Godion video vlog
Beberapa hari yang lepas iaitu pada 5 Januari 2020 Malam. Saya dan juga 3 rakan yang lain pergi ke Tamu di Pisompuruan Squre Tambunan. Niat sebenar saya adalah pergi membeli Limau kasturi pada masa itu, sebab.. Ya lah, musim batuk pula masa tu. Terpaksalah hantam limau walaupun masam, asalkan tidak terjangkit oleh wabak-wabak selsema. haha.

Tapi oleh kerana rakan saya yang saturang mempunyai niat yang lain. Iaitu mau buat vlog pertama dia. Whuuu, Sia pun apa lagi. "Bila lagi basakap-sakap sama kamera YAU!!!" dia bilang 😜. Betul juga lah kata-kata dia.

Vlog Tamu Hari 3 Malam Pisompuruan Tambunan:


Vlog ini sebenarnya adalah video vlog pertama saya, haha. Masa recording hari tu, saya pun tida tau apa mau cakap! hahaha. Nasip saya dapat inspirasi oleh video vlog rakan sifu saya duuulu iaitu ZUL Gremedia. Tolong support channel nya ya gaiss!

1000 Subscriber gdonvideo

Berbalik kepada yang tadi, saya sangat bersyukur atas support anda terhadap channel saya GDONvideo yang sudah mencapai 1000 Subscribe. Happy sia 😜😜😜. Apa pun ,semoga anda semua dimurahkan rezeki. Amin!

Bagi mereka yang belum menonton video vlog pertama saya ini. MEMPERSEMBAHKAN:

Jangan lupa Support saya dengan menekan Button SUBSCRIBE, LIKE & SHARE kepada kawan-kawan anda ya. It's Free, malahan anda diberi pahala lagi kerana membantu orang 😜.


Bagi anda yang mungkin seorang youtuber atau youtube Creator seperti saya. Jom sertakan diri anda dalam simpanan senarai saya mengenai "Senarai Youtuber Sabahan" disini:
https://www.gdonvideo.com/2019/02/senarai-sabahan-youtuber-Terbaru.html

Terima kasih.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Link Download Kebaya Merah Full Hd Tanpa Iklan Di Mediafire

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

Senarai IP proxy Free (copy paste je)