Promo Harga Murah Iphone PreOrder Scam!
Semenjak beberapa bulan yang lalu sehinggalah sekarang, tular kembali mengenai iklan pembembelian iphone PRE ORDER dengan harga yang tidak masuk akal. Adakah ini benar?
Promo Harga Murah Iphone PreOrder Tipu?
Yes, iklan ini benar untuk menipu orang! Kes ini sudah pun berlaku pada tahun 2016 yang lalu yang mana menawarkan pembelian Iphone murah secara Preorder dengan alasan, murah kerana proses order melalui kilang. hemm, memang tak lah!
Inilah teknik scammer terbaru untuk menipu orang khusus kepada generasi yang belum mengenalinya. Saya yakin, ada diantara sahabat-sahabat anda yang turut serta memperiklankan promosi ini. Kenapa? sebab mereka pun nak persen juga. Anda beli, mereka pun dapatlah dalam 5/10 persen dari bayaran tersebut. Jadi, itulah dia namanya business.
Baca juga:
Begini cara beli Iphone Rasmi Secara Online - Nanti sya publish!
Saya tidak mahu huraikan isu ini dengan lebih panjang lagi disini. sebab? Ya lah, faham-faham lah penulis yang tak seberapa pakar tentang mengarang ne. Apa yang penting, iklan tentang iphone preorder itu adalah SCAM / TIPU / MENGARUT. Untuk lebih detail lagi, anda boleh tonton video ini:
Menurut dari sumber blog dari tahun-tahun lepas. Memang benar pembelian iphone secara PreOrder ini akan sampai ke tangan anda dalam masa 1-3 bulan. Namun, bagaimana pula bagi mereka yang order pada fasa kedua, ketiga atau seterusnya? Jadi. beruntunglah kepada mereka yang membuat pembelian awal. Kepada mereka yang membuat pembelian di last-last minit ini. Jangan mimpi lah untuk dapatkan Iphone murah gilerrr ne!
Demikian lah review ringkas saya tentang promo iphone preorder murah disini. Semoga anda tidak terpedaya dengan promosi-promosi yang tak masuk akal ini. Jika anda mempunyai sebarang penambahan, persoalan, hal-hal lain dan sebagainya. Sila tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen diabawah sini. Terima kasih!
Ulasan
Catat Ulasan