Like Share Akhirnya Scam (Tipu)

Like Share telah mula beroperasi di Malaysia pada awal bulan Ogos 2020. LikeShare ini dimiliki oleh Revorits IT Sdn Bhd yang diketuai oleh Tan Chee Keong sebagai pengarah untuk syarikat ini.

Untuk pengetahuan semua, sebenarnya likeshare ini telahpun beroperasi di Indonesia sebelum ini dan telahpun tutup selepas mereka beroperasi di Malaysia. Jadi, apa khabar Like share di Malaysia? 

Like Share Akhirnya Lari!

Awal bulan 11 lalu, transaksi pembayaran daripada LikeShare semakin lembap, malahan ada mereka yang tidak dibayar "unpaid" melebihi 14 hari. Menjelang pertengahan bulan 11, mereka telah lancarkan satu promosi yang dinamakan sebagai Black Friday! dimana dalam promosi tersebut, kita boleh upgrade status Vip kepada peringkat seterusnya dalam harga 50% daripada harga asal. 

Disingkatkan cerita, pada 25hb November 2020. Sedikit perkongsian daripada netizen bahawa pejabat Like Share atau lebih dikenali sebagai Revorits IT Solutions Sdn. Bhd telahpun Kosong sepenuhnya. Dan, dari situ lah bermulanya likeshare ini pelahan-lahan membuang data-data mereka sehinggalah sekarang, website mereka dihapuskan.


Jadi, persoalanya nya, dimanakah mereka sekarang? adakah pelaburan ini diteruskan ataupun lingkup selamanya? tinggalkan pendapat anda.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Link Download Kebaya Merah Full Hd Tanpa Iklan Di Mediafire

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

Download KKN Desa Penari Film Penuh Link Ada Di Sini