Bagaimana Bonus Komunitiasia Dihasilkan?

Bagaimana bonus komunitiasia.com dihasilkan? bonus ini dihasilakn dengan dua cara iaitu keuntungan company dan komuniti.

Bagaimana bonus komunitiasia dihasilkan
  1. Apabila anda join anda membayar modal, modal anda akan disatukan dan  diagihkan kepada ahli yang terlibat mengikut carta yang ditetapkan.
  2. Keuntungan syarikat dari hasil services syarikat dan pelayaran web juga disatukan dan diagihkan kepada ahli yang terlibat.

Setiap ahli yang menyertai biz ni syarikat akan menyusun downline dibawah mereka menggunakan system auto pool placement yang dimana setiap ahli akan disusun dibawah ya seramai 4org untuk menghasilkan bonus diatas. Susunan tersebut akan berlaku pada bulan kedua ahli join komunitiasia dan sekiranya tiada susunan ahli dibawah ahli bonus anda tetap dihasilkan dari keuntungan syarikat..

Info Bonus Auto Komunitiasia.com:

Bonus auto akan sentiasa mengikut carta yang ditetapkan dan sekiranya ada ahli yang dapat lebih cepat bonus tersebut system akan menstabilkan semula dibulan yang seterusnya untuk semua terima dalam kadar masa yang ditetapkan.

Didalam bonus auto tidak ada perbezaan antara downline dan upline kesemuanya menerima bonus yang sama nilainya. Bonus auto sentiasa mengikuti carta yang telah ditetapkan tanpa sebarang perubahan. Sekian!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Link Download Kebaya Merah Full Hd Tanpa Iklan Di Mediafire

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

Senarai IP proxy Free (copy paste je)