Cara Daftar Komuniti Asia (komunitiasia.com)

Pernahkah anda ingat tentang vip? vvip? ia adalah merupakan sebuah investment secara berperingkat berdasarkan modal yang anda labur. Tetapi, investment seperti ini pasti akan lingkup juga, sama seperti like share, 1gc, vvip, isharefun dan sebagainya.

Komuinitiasia logo
Akan tetapi, investment seperti ini sangat beruntung bagi mereka yang masih belum terlambat untuk bergabung dengan Komunitiasia.com.

Komunitiasia dari research saya adalah masih baru dan telahpun beroperasi pada Januari 2021. Berikut adalah sedikit information untuk komunitiasia:

Komunitiasia adalah sebuah program yang menjalankan perniagaan Pengiklanan digital dan setiap keuntungan dibahagikan kepada ahli yang terlibat dengan biz ini Apabila anda join system akan mengambil tempoh bertenang selama 30HARI untuk menstabilkan penyusunan bonus di bawah anda. Selepas itu anda akan terima bonus setiap bulan mengikut yang ditetapkan:
 • BULAN KEDUA RM4.00
 • BULAN KETIGA RM16.00
 • BULAN KEEMPAT RM64.00
 • BULAN KELIMA RM256.00
 • BULAN KEENAM RM1,024.00
 • BULAN KETUJUH RM4,096.00
 • BULAN KELAPAN RM16,384.00

Di uruskan oleh:

MIT SOLUTION TECHNOLOGY
NO PENDAFTARAN: 003204856-P

Bagaimana Cara Daftar Komuniti Asia (komunitiasia.com)?

Jika anda berminat, anda boleh layari di komunitiasia.com untuk pendaftaran atau boleh klik button dibawah ini. Sekian dan terima kasih.


Untuk cara pendaftaran bagi ahli baru untuk komunitiasia.com. Pertama pergi ke laman web komunitiasia.com dan klik button Daftar Disini.
Bagaimana cara daftar komunitiasia.com

Selepas itu, isikan butiran-butiran yang diperlukan dan klik Register Now.
komunitiasia.com

Seterusnya, sila tekan Member login ➝ login username, password komunitiasia.com anda dan paparan Dashboard akaun komunitiasia.com anda akan terlihat.
daftar komunitiasia.com

Untuk mengaktifkan akaun komuniti asia anda, lakukan naik taraf (Upgrade) akaun anda dengan cara klik pada pay with toyybPay. Lihat seperti dalam gambar rajah dibawah ini.
Cara Daftar Komuniti Asia (komunitiasia.com)

Pilih jenis bank yang anda ingin membuat pembayaran dan klik Proceed.
komunitiasia

Jika sudah selesai, maka dashboard anda akan menjadi seperti dalam gambar rajah dibawah ini. Kini, anda hanya perlu tunggu atau cari orang untuk dapatkan Bonus lebih.
tutorial komuniti asia

Begitulah cara mudah untuk Cara Daftar Komuniti Asia (komunitiasia.com). Jika anda mempunyai sebarang persoalan, penambahan, lain-lain dan sebagainya. Sila tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah ini. Terima kasih!
Gdon Video

Admin Ahmad Godion sebagai seorang Graphics Designer, Photo video Grapher dan Editor

8 Ulasan

 1. Hello
  Kalau lepas lapan bonus masih masuk lagi kei

  BalasPadam
  Balasan
  1. hello. itu saya tidak pasti kerana saya sendiri pun bonus dari komunitiasia belum masuk

   Padam
 2. Saya sudah hampir 3 bulan menjadi ahli komuniti asia, tapi sekarang knpa saya tidak dapat masuk we site komuniti asia?

  BalasPadam
  Balasan
  1. Hai. Dengar-dengar info dari group whatsapp, admin co komunitiasia letak jawatan. x tau sebab apa. mungkin saja bagi alasan kot nak lari dari bisnes ini. hohoho

   Padam
 3. Adakah komuniti asia ni fake sb dh bnyk dgr diorg dh beberapa bulan xdpt bonus yg di sediakan tu

  BalasPadam
 4. Saya sudah hampir 6 bulan menjadi ahli komuniti asia, ramai ahli di bawah saya tapi sekarang knpa saya tidak dapat masuk we site komuniti asia? sila jelas...banyak ahli dibawah saya menuduh....mengecam.....memaki.....tak halal kan dunia akhirat.....dan macam-macam lagi...saya yang menjadi mangsa keadaan.
  ahli saya cakap ..kalau tiada perubahan sehingga December 2021, ahli dibawah saya akan buat laporan kepada SPRM keatas syarikat tuan.....

  BalasPadam
  Balasan
  1. Untuk Pengetahuan anda. Komunitiasia telahpun menutup syarikat mereka dan tidak lagi beroperasi! Setahu saya, Penutupan syarikat tersebut dibuat pada awal bulan Jun. Kenapa komunitiasia ditutup? kami pun x tahu..

   Padam
Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama