Cara Install Zorin OS 16 64bit ISO Dengan Flash Drive


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca-pembaca yang saya kasihi sekalian. Hari ini, saya nak kongsikan kepada anda mengenai bagaimana cara install OS ZORIN 16 64Bit ISO dengan flash drive. Namun, bagi mereka yang tidak tahu apa itu Zorin OS 16? Mea sini saya admin intro sikit..


Apa itu Zorin Os 16?

Zorin OS 16 adalah merupakan sebuah badan untuk system operation LINUX. Namun, untuk file zorin OS 16 ini, ia boleh diinstall di windows. Tidak kira modal laptop jenis apa, yang penting 64bit dan memenuhi minima keperluan untuk pemasangan Zorin OS 16. Dalam bahasa pasarnya, ia lebih kurang macam file installation windows 10, windows 7. 


Bagaimana Cara Install Zorin OS 16 64bit ISO?

Pelbagai cara untuk install file Operation System macam ne. Namun, kaedah yang paling baik adalah memasang secara Flash Drive. Bagaimana Cara Install Zorin OS 16 64bit ISO Dengan Flash Drive? boleh semak video berikut:


Dapatkan Zorin OS 16 versi PRO disini dengan harga yang paling murah:

https://shopee.com.my/Zorin-OS-16-Pro-64bit-ISO-i.76515205.13408241414


Sekian untuk Cara Install Zorin OS 16 64bit ISO Dengan Flash Drive. Jika anda mempunyai sebarang persoalan, penambahan, lain-lain dan sebagainya. Sila tinggalkan komen anda dibawah sini. Terima kasih!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Link Download Kebaya Merah Full Hd Tanpa Iklan Di Mediafire

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

Senarai IP proxy Free (copy paste je)