Ini Cara Saya Jadikan Bermain Winbox Sebagai Gaji Bulan

 Assalamualaikum dan salam buat semua pembaca-pembaca yang saya kasihi sekalian. Hari ini saya mau berbagi sebuah teknik, kisah benar dan pengalaman saya mengenai Cara Saya Jadikan Bermain Winbox ini Sebagai Gaji Bulan.


Bermain Winbox Sebagai Gaji Bulan?

Ya, Bermain Winbox sebagai gaji bulan itu agak mustahil bagi mereka yang bergelar sebagai pemain. Namun, bagi mereka yang bergelar sebagai Agent, Ya mungkin ADA HARAPAN. Namun.. agak mustahil juga jika pemain itu jadikan winbox sebagai gaji bulan mereka? Macam mana cara? berikut adalah tips dan teknik saya.


Pengalaman Saya Menjadikan Winbox Sebagai Gaji Bulan.

Sebelum itu, disini saya ingin meluah / kongsikan kepada anda mengenai pengalaman saya sebagai pemain tegar Winbox. Dulu.. saya kenal winbox ini pada 2019, dan kini masih bermain sampai sekarang. Awal-awal main winbox itu memang menang besar sampai mengalahkan gaji bulanan saya. Dan pada suatu masa itu, saya laburkan semuanya ke winbox dengan semata-mata ingin untuk banyak! 


Apa yang terjadi, malah saya kerugian besar sampai hutang 4k. Dan dari situlah saya berubah dan insaf tidak main lagi.... pada pertengahan tahun 2021. Saya terfikir satu teknik dan teknik ini sangatlah mudah akan tetapi perlu mempunyai kesabaran yang tinggi. Untuk pengetahuan semua, teknik ini tidak akan muncul dalam fikiran saya kalau saya mempunyai masalah kuangan yang tidak mencukupi untuk belanja setiap bulan.


Cuba anda bayangkan, gaji bersih saya setiap bulan adalah RM850, tolak kereta RM300 belum habis bayar - tolak Bil RM150 - Tolak budjet minyak ulang-alik tempat kerja (32km) RM124 - Keperluan Baby RM50 - Belanja dapur RM100 - Nafkah Istri dengan saving untuk baby RM100. Dalam dompet hanya ada RM26 sahaja. Sedih itu memang ada, tapi apa boleh buat. Telan air liur dan ikat perut adalah pilihan terbaik!


Ini Cara Saya Jadikan Bermain Winbox Sebagai Gaji Bulan:

 1. Pertama, jangan main offline/online games seperti Spin, Slot, Tembak ikan dan sebagainya kerana permainan seperti ini dikawal oleh komputer.
 2. Saya recommend main Live games 4 jenis games ini iaitu blackjake, sicbo, dragon tiger & SV388 (Perlawanan ayam). Ikut keselesaan kamu.
 3. Ingat, jangan bet habis, Bet 4 atau 5% daripada modal kamu. Contohnya bet paling rendah di winbox adalah RM4.00.
 4. Saya rekomend modal mesti RM100 untuk cover lose nanti kerana di Live Games ini pasti semuanya bergantung kepada nasib. Tidak dikawal oleh komputer.

Money Management itu Penting:
Part ini anda perlu kawal diri anda, jangan sampai lalai kerana money managementlah yang membuatkan semua orang rugi banyak. Untuk cara saya menguruskan wang. Ini dia:
 • Bet =RM4.00
 • Target menang 10x dapat =RM40.00.
 • Sehari =RM40.00 - Sebulan =RM1240 - 3bulan =RM3720 - 1Tahun =RM14.880
Jangan kelangkabut bermain! mainlah dengan tenang dan hati riang. Jangan kejar 10kali menang dalam 1 minit. Sehari mempunyai 1440 minit bos. Main pelan-pelan. Biar kecil lama-lama jadi bukit! Sama 1 lagi, bila anda main ini barang, jangan lupa tuhan. bersyukurlah dengan apa yang kita dapat hari ini. 

Ulasan

 1. Ohh Judi, rupanya Sicob kini sudah terpasang untuk alat curang.

  BalasPadam
 2. Ya winbox tak mcm dulu sekrng susah mau menang 2k modal 500 pon bolh karam klok dulu winbox blm bnyak orng maen sebab tu dia bagi senang dulu kemudian dh bnyak orng maen dia mulai aksi nya buwat seting gaem winbox supayah susah contoh dia msuk 100 naik 5k dia akan turun kn msuk 100 jdi 3k 2k kurang lebih klok dh 50orng kali 3k dh berapa toky untung besar

  BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Link Download Kebaya Merah Full Hd Tanpa Iklan Di Mediafire

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

Senarai IP proxy Free (copy paste je)