Download KKN Desa Penari Film Penuh Link Ada Di Sini

KKN DESA PENARI


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Okey hari ini saya nak berbagi link untuk movie penuh KKN DESA PENARI yang mana filem ini berasal daripada Indonesia dan tengah viral sekarang ini. 


Download KKN Desa Penari Film Penuh Link Ada Di Sini:


Sedikit sinopsis untuk film KKN Desa penari ini. Film ini bergenre Horror dan dipetik daripada cerita sebenar. Diringkaskan cerita, pelajar universiti perguruan mengadakan program keusahawanan sosial atau lebih dipanggil sebagai MASMED. Mereka mengadakan program ini di kampung pedalaman dan terpencil jauh daripada pekan. Kampung itu terdahulu mempunyai hantu dan setelah kehadiran pelajar U ini, hantu itu datang semula.


Dipendekkan cerita, beberapa pelajar u tersebut diambil ke alam ghaib dan yang lainnya dapat pulang dengan selamat. Semasa mereka di dalam kampung itu, macam-macam yang terjadi pada mereka kerana ada beberapa diantara mereka yang telah membuat keselahan di kampung tersebut.


Link KKN Desa Penari Film Penuh:

Nak lihat cerita dengan lebih detail? anda bolehlah nonton filem KKN DESA PENARI sendiri melalui link yang telah saya sediakan dibawah ini. Selamat menonton:Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila komen dibawah sini ya. Terima kasih 

#KKN #Desa #penari #link #download

0 Ulasan

Catat Ulasan

Post a Comment (0)

Terbaru Lebih lama