Jawatan Kosong Pengambilan Pekerja KFC Tambunan

 Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca-pembaca yang saya kasihi sekalian. Ok hari ini just mau bagi info sikit mengenai kerjaya. Berita baiknya adalah jawatan kosong pengambilan pekerja untuk KFC Tambunan Sabah 89657.Jawatan Kosong pengambilan Pekerja KFC Tambunan:


KFC Tambunan sekarang ini masih dalam proses pembinaan dan mereka buat persediaan awal untuk mengambil pekerja KFC Tambunan yang mana akan dibuka tidak lama lagi. 


Jika anda melihat artikel saya ini, anda mungkin masih belum terlambat untuk membuat permohonan! Jadi, pada tanggal 13/08/2022 hingga 15/08/2022 jam 10pagi. Siapa-siapa yang ingin mencari kerja, cuba lah nasib anda untuk interview di bangunan KFC tambunan (dalam proses pembinaan) bersebelahan dengan restoran rafizza Tambunan.


Jadi kepada yang mungkin tidak sempat hadir pada tarikh berikut. Jangan berputus asa. Sila daftarkan diri untuk berhubung dengan mana-mana pihak berkenaan KFC Tambunan kerana mereka masih lagi memilih pekerja-pekerja mereka untuk bekerja sebagai KFC Tambunan.


Syarat-Syarat Kelayakan:

  • Berumur 18tahun keatas.
  • lengkap Vaksin.
  • Tiada kecacatan.

0 Ulasan

Catat Ulasan

Post a Comment (0)

Terbaru Lebih lama