Link Download Black Adam (2020) Web-dl Tanpa Iklan Di Mediafire

 Black Adam (2020) memang tidak asing lagi bagi kita menonton kerana pelakon nama THE ROCK adalah terkenal di mata dunia. Bila sebut saja The Rock memang kenal dha😂😂. Jadi, pada 2021 mereka ada buat shorting untuk film Black Adam yang mana ceritanya adalah mengesahkan sekumpulan kuli berkerja untuk raja mereka dan hidup mereka memang kuli selamanya. Jadi ada sebuah anak keluarga ini (THE ROCK) ingin mengubah kenyataan / hidup untuk menjadi bebas daripada pekerjaan mereka yang teramat seksa.

Link download black adam 2020 mediafire web-dl


Disingkatkan cerita, Black Adam (THE ROCK) ini menjadi superhero dan menghilang selama 5000tahun. Selepas itu, ia kembali ke tanah airnya dan melihat keadaan telahpun berubah ke arah morden. Dari sana lah ancaman dan pergaduhan berlaku. Untuk cerita lebih lanjut anda boleh muat turun film ini Black Adam (2020) disini melalui link Mediafire:


  • Title: Black Adam (2020)
  • Subtitle: non
  • Size: 2.10 Gb
  • Format: mkv (Web-dl)
  • Audio: English


Jika terdapat sebarang error link Download Black Adam (2020) Web-dl Tanpa Iklan Di Mediafire, sila komen dibawah ini kerana file ini agak sensitif  buat masa sekarang kerana masih dalam pawagam. 


Bagaiman Cara Download Link Mediafire Black Adam (2020)?

Bagaimana cara download film black adam (2020) web-dl disini gdonvideo? senang sahaja. Pertama klik button diatas ➡ selepas itu anda akan dipindahkan ke halaman lain ➡ tunggu dalam 10 saat ➡ klik get link ➡ klik button ➡ Selesai tanpa harus berbuat apa. 


Dimana Cara Mendapatkan Subtitle film Black Adam (2020)?

Terdapat banyak jenis bahasa subtitle film black adam (2020) yang ada di internet dalam format srt. Bahasa melayu black adam 2020 srt, indon black adam 2020 srt, english black adam 2020 srt, spanyol black adam 2020 srt dan lain-lain anda boleh cari dihalaman sini:

srtfiles-com/subtitles/black-adam-2022


0 Ulasan

Catat Ulasan

Post a Comment (0)

Terbaru Lebih lama