Tutorial Cara Log Masuk Propellerads Publisher

Propellerads
Tutorial bagaimana cara log masuk atau dalam bahasa inggeris log in akaun propellerads? Kes ini pasti ramai yang ingin tahu terutamanya bagi mereka yang mempunyai akaun lama Propeller ads. Semak disini untuk lebih terperinci.

Kenapa tutorial log masuk propellerads? kerana website propeller ads sekarang ini bukan seperti yang dulu lagi. Mereka cipta dua laman web yang berbeza iaitu:
  • Propellerads.com
  • Monetag.com

Setiap laman web ini ada peranan tersendiri. Berikut adalah perbezaan antara kedua-dua laman web ini:

Propellerads.com

Dulu Propellerads.com ini adalah sebuah tempat untuk kita membuat pengiklanan melalui platform ini dan boleh juga digunakan untuk menjana pendapatan dengan cara menayangkan iklan dari propellerads ke media social. Kini, ia berfungsi untuk mereka yang ingin membuat pengiklanan prodak mereka. 

Monetag.com

Manakala, monetag pula berperanan untuk kita menjana pendapatan dengan pengiklanan propellerads. Caranya cukup mudah, anda boleh semak link halaman post saya disini untuk lebih terperinci:


Lebih banyak view pautan iklan yang kita dapat, maka lebih banyak lah pendapatan yang akan kita dapat dari propellerads.

Bagaimana cara log masuk propellerads?
Seperti yang sudah saya terangkan diatas. Jika anda ingin log masuk ke publisher propeller ads. Maka anda masuk ke monetag.com dan ikuti langkah bergambar dibawah. Jika mahu log masuk ke pengiklanan prodak. Maka masuk ke propellerads.com.

Propellerads

Dalam halaman utama, anda hanya perlu isikan email dan password anda pada ruangan berikut ⇾ klik Log In. Jika lupa kata laluan atau email. Sila klik Forget password yang tertera. Terima kasih.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Link Download Kebaya Merah Full Hd Tanpa Iklan Di Mediafire

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

Download KKN Desa Penari Film Penuh Link Ada Di Sini