Bukti Pendapatan 1move (testimoni)

Aku hairan la semenjak kebelakangan ini, ramai orang muda/tua berjogging setiap hari. Asyik muka yang sama je. Lepas tu ada seorang lelaki orang putih, berjogging keliling taman nonstop. aku cakap la "rehat dulu". Tetapi dia menjawab "saya tiada masa untuk rehat" kenapa kata saya "sebab saya nak kejar tenaga ne" ohhh rupanya 1move, siap 2 telefon yang digunakan oleh orang putih tu. Jadi dari situlah saya kenal dengan 1move. Ini adalah kisah cerita pertama ku dengan 1move dulu haha. Berjogging bawa telefon pun dapat duit? mudahnya cari duit kan. Best tak macam tu?😁😁

Apa itu 1move? ketahui lebih lanjut mengenai 1move:
https://www.gdonvideo.com/2023/06/apa-itu-1-move-jogging-dapat-duit.html

Bukti Pendapatan 1move (TESTIMONI)
Tanpa bukti yang kukuh, rakyat mana boleh percaya kan? haaa jadi ini la tujuan saya untuk kongsikan topik ini kepada anda semua terutamanya di Malaysia. Ambillah peluang ini untuk menjana pendapatan agar masalah kawangan anda berada pada zone selesa.

Testimoni Pendapatan Dari Aplikasi 1Move:

Berikut adalah testimoni bukti pendapatan daripada aplikasi 1move. Dalam gambar screenshot dibawah. Harga dulu 1bnb masih dibawah rm800.Sekarang? 1bnb dha berapa? RM1200 guys.

Pengeluaran boleh dibuat pada bila-bila masa sahaja. Jika kita profit hari ini, dan hari ne juga kita nak keluarkan? tiadak ada masalah. Atau anda nak kumpul sehingga harga bnb naik. Tidak ada masalah. Dari kita saja ba itu.

0 Ulasan

Catat Ulasan

Post a Comment (0)

Terbaru Lebih lama