musiclab reallpc setup

INSTALLING REALLPC PC VERSION:


Klik dua kali fail Pemasang RealLPC dan ikut arahan pada skrin.

Sekiranya folder plugin VST / VST3 anda tidak didaftarkan dengan betul Pemasang RealLPC tidak akan memasang RealLPC secara automatik.dll dalam folder yang betul. Di sana untuk, untuk membiarkan hos VST anda 'cari' RealLPC anda perlu menyalin RealLPC.dll, RealLPC (2) secara manual mono).dll, RealLPC (2 stereo).dll dan fail RealLPC.vst3 daripada pemasangan RealLPC folder ke direktori VSTplugin/VST3 anda.


Folder pemasangan lalai RealLPC:

32bit: C:\Program Files (X86)\MusicLab\RealLPC 6

64bit: C:\Program Files\MusicLab\RealLPC 6


LAUNCHING REALLPC:


Melancarkan RealLPC sebagai instrumen VST/AU:

1. Buka DAW anda (aplikasi tuan rumah).

2. Buat trek Instrumen Perisian.

3. Tambah RealLPC ke trek.

4. Buka tetingkap RealLPC dengan mengklik dua kali butang / ikon RealLPC. 


Melancarkan RealLPC sebagai versi kendiri: 

PC: Dalam Menu Mula pergi ke Program File / MusicLab RealLPC 6 dan klik Ikon RealLPC.


MANAGING SOUND BANK:


Ambil perhatian, bahawa pemasang akan membuat bank bunyi kadar sampel 44.1 kHz. Sekiranya anda tetapan audio mempunyai selain daripada kadar sampel 44.1 kHz, RealLPC semasa pelancaran akan Tanya sama ada anda ingin mengoptimumkan bank bunyi agar sepadan dengan tetapan audio anda.Memilih butang 'Buat Bank Dioptimumkan' akan memaparkan Pengurus Bank RealLPC, yang secara automatik akan mewujudkan bank bunyi kadar sampel yang diperlukan. Anda juga boleh menjalankan Pengurus Bank secara manual untuk membuat bank yang dioptimumkan dengan baik Untuk kadar sampel yang biasanya anda gunakan dalam kerja audio anda.


Untuk menjalankan Pengurus Bank:

PC: Pergi ke Mulakan menu->Semua Program->MusicLab RealLPC 6->RealLPC Bank Pengurus, atau klik dua kali ganda ikon StgMan.exe yang terdapat dalam RealLPC folder pemasangan (secara lalai: C:Fail ProgramMusicLabRealLPC 6).


PC/Mac: Klik logo MusicLab dan pilih Buka Pengurus Bank dalam menu timbul. Dalam tetingkap Pengurus Bank yang dibuka, tandakan kotak kadar sampel yang sesuai dan klik Gunakan butang untuk memulakan pembuatan bank bunyi.  

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Link Download Kebaya Merah Full Hd Tanpa Iklan Di Mediafire

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

Senarai IP proxy Free (copy paste je)