Memaparkan catatan dengan label Download. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Download. Papar semua catatan

Rabu, 24 Ogos 2022

Free Download Lord of the Rings - The Rings of Power Full Movie HD

Free Download Lord of the Rings - The Rings of Power Full Movie HD

Free Download Lord of the Rings - The Rings of Power Full Movie HD


The Lord of the Rings: The Rings of Power is a series that will air from September 2, 2022.  The setting of the series is set thousands of years before the events of The Hobbit and The Lord of the Rings. The series also stars Morfydd Clark, Nazanin Boniadi, and Peter Mullan..


The Rings of Power tells the story of a number of rings that have superpowers. The ring is owned by the Elves, the dwarves, the human nation, and one is owned by the Dark Lord named Sauron. Although it was originally peaceful, the rise of Prince Sauron and the fall of the island of Numenor made the situation change.


Free Download Lord of the Rings - The Rings of Power Full Movie HD:

Get the mkv movie The Lord of the Rings: The Rings of Power file here for free in hd quality format. click the link below.



or if the link above is broken. Please use the altinative link below. TQ
ddsds

https://carapedi.id/eLauz


If you have any questions, additions etc. please leave a comment below. Thank you! #gdonvideo Free Download Lord of the Rings - The Rings of Power Full Movie HD.

Rabu, 10 Ogos 2022

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca-pembaca yang saya kasihi sekalian. Hari ini, saya baru beli DVD movie KKN Di Desa Penari dan perhhh. memang hebatlah film tu. Dan pada kesempatan ini juga, saya akan kongsikan kepada anda film KKN DI DESA PENARI ini secara percuma dan berkualiti full HD lagi melalui link server yang teramat pantas supaya cepat didownload dan ditonton!

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive:


Berikut adalah link untuk film KKN Di Desa Penari kualiti bluray ORIGENAL as DVD file. Namun, saya ada notis disini. Sebelum anda dapatkan link sebenar. Anda harus melintasi iklan yang telah saya terapkan dalam link ini. Senang saja guys, just layan iklan je, tak perlu bayaran 1sen pun. OK? berikut adalah link nya:


  • File Size: 2.3GB
  • File Name: KKN-Di-Desa-Penari.mkv
  • Server: Google Drive

Download


Semoga anda terhibur. Sekian dan terima kasih! free download gratis percuma KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive gdonvideo.

Rabu, 8 Jun 2022

Dapatkan Keygen Untuk Ableton Live Offline

Dapatkan Keygen Untuk Ableton Live Offline

Ableton Live Authorizing Keygen - adalah aplikasi penyuntingan audio muktamad yang dimuatkan dengan alat penyuntingan canggih, kesan, instrumen dan bunyi untuk membantu anda melakukan pelbagai operasi penyuntingan yang berbeza. Versi terkini membawa fungsi baru yang ketara yang membolehkan pereka membuat runut bunyi kreatif tanpa mengganggu proses kreativiti.


Ableton Keygen Download Link:


Prior to start Ableton Keygen Free Download, ensure the availability of the below listed system specifications:

  • Software Full Name: Ableton Keygen Authorizing
  • Setup File Name: Ableton Keygen Authorizing.rar
  • Setup Size: 7Mb
  • Setup Type: Offline Installer / Full Standalone Setup
  • Compatibility Mechanical: 64 Bit (x64)
  • Developers: Ableton
PASSWORD: 1234


Ia juga menawarkan penyegerakan automatik yang bermaksud sedikit perubahan dalam garis masa pengeluaran muzik, dan akan mengubah bahagian lain dari muzik pemprosesan. Ia juga mempunyai keupayaan untuk menyambung ke pengawal Midi, menjadikan muzik lebih menyeronokkan. Menggunakan Pengawal Midi, anda boleh dengan mudah memetakan nota muzik asas ke roll piano perisian.


Selain itu, ia memberi kuasa kepada anda untuk bergerak bebas antara elemen muzik dan bermain dengan idea, tanpa menghentikan muzik dan tanpa memecahkan aliran. Secara keseluruhan, Ableton Live adalah program penciptaan muzik yang indah yang menawarkan pelbagai kesan, instrumen, bunyi, dan semua jenis ciri kreatif untuk membuat apa-apa jenis muzik. Anda juga boleh memuat turun Audio Pulsar - Muat turun Percuma!

Selasa, 24 Mei 2022

Download KKN Desa Penari Film Penuh Link Ada Di Sini

Download KKN Desa Penari Film Penuh Link Ada Di Sini

KKN DESA PENARI


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Okey hari ini saya nak berbagi link untuk movie penuh KKN DESA PENARI yang mana filem ini berasal daripada Indonesia dan tengah viral sekarang ini. 


Download KKN Desa Penari Film Penuh Link Ada Di Sini:


Sedikit sinopsis untuk film KKN Desa penari ini. Film ini bergenre Horror dan dipetik daripada cerita sebenar. Diringkaskan cerita, pelajar universiti perguruan mengadakan program keusahawanan sosial atau lebih dipanggil sebagai MASMED. Mereka mengadakan program ini di kampung pedalaman dan terpencil jauh daripada pekan. Kampung itu terdahulu mempunyai hantu dan setelah kehadiran pelajar U ini, hantu itu datang semula.


Dipendekkan cerita, beberapa pelajar u tersebut diambil ke alam ghaib dan yang lainnya dapat pulang dengan selamat. Semasa mereka di dalam kampung itu, macam-macam yang terjadi pada mereka kerana ada beberapa diantara mereka yang telah membuat keselahan di kampung tersebut.


Link KKN Desa Penari Film Penuh:

Nak lihat cerita dengan lebih detail? anda bolehlah nonton filem KKN DESA PENARI sendiri melalui link yang telah saya sediakan dibawah ini. Selamat menonton:


Download


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila komen dibawah sini ya. Terima kasih 

#KKN #Desa #penari #link #download

Selasa, 12 April 2022

Download Subtitle Malay SRT Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Download Subtitle Malay SRT Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Download Subtitle Malay dalam format SRT untuk Film Doctor Strange (2022) in the Multiverse of Madness Subtitle. Dapatkan malay subtitle secara percuma untuk movie Doctor Strange in the Multiverse of Madness Subtitle. Semoga terhibur.


Doctor Strange in the Multiverse of Madness


Sedikit sinopsis mengenai film Doctor Strange in the Multiverse of Madness:


Berlatarkan peristiwa Avengers: Endgame, Dr. Stephen Strange bertemu dengan rakan lama yang bertukar menjadi musuh yang kini berusaha untuk memusnahkan setiap ahli sihir di Bumi. Dia melemparkan mantra terlarang yang membuka portal kepada multiverse dan mendedahkan kepada dunia ancaman yang terlalu besar untuk dia dan pasukannya tangani.


  • Format: SRT
  • File Size: 90Kb
  • Subtitle: Malay
  • Color: Yellow / white
Download Srt 

Ada pertanyaan, sila komen dubawah. Terima kasih!
Download Borang KWSP Untuk Daftar Ahli Baru PDF

Download Borang KWSP Untuk Daftar Ahli Baru PDF

 Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, Hari ini saya nak kongsikan kepada anda mengenai borang KWSP yang perlu diisi untuk pendaftaran ahli baru dalam bentuk PDF. Jadi selepas ini, anda download borang tersebut melalui link dibawah ini dan tinggal anda Print nanti menggunakan size A4 berwarna. Pastikan ia berwarna ya.


Cara Download Borang KWSP Untuk Daftar Ahli Baru PDF:


Cara download borang ini mudah sahaja, pertama anda klik dulu link dibawah ini:

ylee1/Downloads/Registration_of_new_employee1114201493442AM4.pdf


Kemudian klik icon download pada bahagian atas. File size 90Kb format PDF.

Download Borang KWSP Untuk Daftar Ahli Baru PDF

Isikan butiran-butiran tersebut menggunakan pen dan hantarkan ke cewangan KWSP yang berdekatan. Semoga perkongsian ini membantu pada mereka disana. Ada komen? tulis dibawah. Terima kasih.

Sabtu, 26 Jun 2021

Windows 11 ISO x64 Fixed Files 4.1GB

Windows 11 ISO x64 Fixed Files 4.1GB

Hi, today I want to share with you about windows 11 ISO files (Fixed Files) especially for 64-bit platforms. Windows 11 is currently in BETA or unofficial! So, before you decide to change windows, it's a good idea to backup first.

Windows 11 wallpaper
Windows 11 ISO x64 Fixed Installtion 4.1GB:

Windows 11 has a few installation problems compared to other windows. So, here is windows 11 ISO (fixed Files) that I have fixed and guaranteed to be installed on all devices. Click the download button below to start the downloading process.



If you have any problems, questions, or others about sharing in this article. Please leave your comments in the comments section below. So much and thank you!

Ahad, 13 Jun 2021

Download Subtitle Srt Indon Film The Conjuring 3 (2021)

Download Subtitle Srt Indon Film The Conjuring 3 (2021)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua buat pembaca-pembaca yang saya kasihi sekalian. Hari ini, saya nak kongsikan kepada anda tentang Subtitle indon format SRT untuk film The Conjuring 3 (2021) (The Conjuring The Devil Made Me Do It ).

Download Subtitle Srt Indon Film The Conjuring 3


Download Subtitle Srt Indon Film The Conjuring 3 (2021):

  • File Name: The Conjuring The Devil Made Me Do It Subtitle Indonesia
  • File Size: 32Kb
  • Format: Srt
  • Language: Indonesia


Klik butang Download diatas ini untuk memulakan proses memuat turun file The Conjuring The Devil Made Me Do It Subtitle Indonesia. Semoga perkongsikan ringkas saya ini berguna untuk anda semua. Jika anda mempunyai sebarang persoalan, penambahan, lain-lain dan sebagainya. Sila tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Terima kasih!

Khamis, 3 Jun 2021

Ambil Sini Website Auto Traffic Generator Ultimate v7.3

Ambil Sini Website Auto Traffic Generator Ultimate v7.3

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua peminat-peminat Website Auto Traffic Generator Ultimate sekalian. Hari ini, saya mahu kongsikan software percuma kepada anda semua iaitu Website Auto Traffic Generator Ultimate siri yang ke-7.3 keluaran 2019.


Ambil Sini Website Auto Traffic Generator Ultimate v7.3


Website Auto Traffic Generator Ultimate telahpun relese untuk siri yang terbaru mereka iaitu v7.4. Namun, kita tenang dulu. Bagi masa company mereka merahi keuntungan dahulu. Anda boleh rujuk dihalaman rasmi mereka untuk Website Auto Traffic Generator Ultimate v7.3 disini:

https://wat.techipick.com/



Ambil Sini Website Auto Traffic Generator Ultimate v7.3:


Software ini saya bagikan kepada anda secara percuma disini. Oleh itu, jika anda mempunyai sebarang persoalan, penambahan, lain-lain dan sebagainya. Sila tinggalkan ulasan anda di bawah sini. Berikut adalah detail mengenai Website Auto Traffic Generator Ultimate v7.3:

  • File Size: 36.133MB
  • System Requirements: 1Gb Ram
  • Format: ZIP
  • Support: Windows 7/8/8.1/10



Anda boleh rujuk link video dibawah ini untuk cara pasang Website Auto Traffic Generator Ultimate v7.3 dan cara guna. TQ

https://www.youtube.com/c/GdonVideo/

#website #Auto #Traffic #Generator #Ultimate #v7.3

Ahad, 23 Mei 2021

Download Doc Format Surat Perjanjian Jual Beli Kereta

Download Doc Format Surat Perjanjian Jual Beli Kereta

Download Doc Format Surat Perjanjian Jual Beli Kereta
Disini, saya ada sajikan kepada anda tentang dokumen format untuk surat perjanjian jual beli kereta / motor / kenderaan apa sahaja dalam bentuk doc size A4 lengkap, ringkas dan padat. File ini anda boleh dapatkan secara percuma disni gdonvideo.com justru boleh edit menggunakan microsoft world atau apa jua jenis apps yang boleh dibuka untuk file format docx.

Download Doc Format Surat Perjanjian Jual Beli Kereta:

Klik button download dibawah ini untuk dapatkan file docs untuk Format Surat Perjanjian Jual Beli Kereta. Atau anda boleh copypaste format yang telah saya buat dibawah ini. 

SURAT PERJANJIAN JUAL BELI KERETA

 

Surat perjanjian ini dibuat pada hari ini ____________________antara____________________No.K/P________________________beralamat di______________________________________________ (kemudian daripada ini disebut sebagai Pembeli) di satu pihak yang lain.Bahawasanya,Penjual telah bersetuju untuk menjual keretanya Jenis No.Pendaftaran__________________________________ No.Engin_________________________________ kepada Pembeli dengan harga sebanyak RM______________ (Ringgit Malaysia) yang dijelaskan oleh Penjual secara tunai pada tarikh surat perjanjian ini ditandatangani. Kedua-dua pihak telah bersetuju dengan syarat-syarat yang telah ditetapkan seperti berikut:

1.      Penjual tidak boleh menjual kereta No.Pendaftaran______________________ tersebut kepada orang lain tanpa persetujuan Pembeli.

2.      Penjual bersetuju untuk membuat pindah milik dalam geran berdaftar bagi No.Pendaftaran________________________ kepada Pembeli dari tarikh surat perjanjian ini.

3.      Penjual hendaklah menyerahkan kunci dan geran pendaftaran kepada pembeli selepas persetujuan perjanjian.

4.      Penjual serta ahli keluarga tiada hak untuk menuntut kembali kereta No.Pendaftaran_____________________ selepas tarikh perjanjian ditandatangani.

5.      Pembeli tidak boleh menuntut apa-apa ganti rugi dan kos baik pulih kenderaan daripada Penjual selepas tarikh perjanjian.

 

Urusan jualbeli kenderaan adalah muktamad dan tandatangan saksi-saksi untuk kedua-dua pihak yang menyaksikan persetujuan tersebut pada hari dan tarikh diatas ialah:

 

SAKSI NO.1 :                                                            SAKSI NO.2 :

Nama: ………………………………                         Nama: ………………………………

No.K/P: …………………………….                         No.K/P: …………………………….

 

Tandatangan: ………………………                         Tandatangan: ……………………….

 

PEMBELI :                                                               PENJUAL :

Nama: ………………………………                         Nama: ………………………………

No.K/P: …………………………….                         No.K/P: …………………………….

 

Tandatangan: ………………………                         Tandatangan: ……………………….