Memaparkan catatan dengan label Movie. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Movie. Papar semua catatan

Jumaat, 11 November 2022

Download Morbius 2022 Film Penuh Link Ada Di Sini

Download Morbius 2022 Film Penuh Link Ada Di Sini

Morbius 2022 filem download

Hi guys. Salam silaturahim, silaturahmat dan silatuhari. Hari ini saya nak kongsikan link download kepada anda semua mengenai filem terbaru Marvel iaitu Morbius 2022 yang telahpun keluar baru-baru ini di ASIA.


Film ini menceritakan tentang 2 beradik yang lumpuh yang mana telah dibesarkan oleh pengasuh semasa mereka masih kecil lagi. Abang kepada beradik itu mampunyai bakat yang tersendiri dan ingin menciptakan penawar agar mereka sembuh sama seperti orang normal.


Jadi, dipendek kan cerita, penawarkan yang diciptakan oleh abang itu tidak berjaya malah keadaan semakin memburuk. Jadi, dari situlah mereka bergaduh sesama sendiri. Cerita lebih lengkap lagi, sila tonton sendiri agar korang yang lihat pun puas hati dengan cerita film Morbius 2022 ini. Selamat menonton. Link ada dibawah:



Bagaimana cara download? klik button Download Morbius 2022 Bluray Mkv - Lewati iklan safelinku - Pilih server yang selesa anda gunakan. Semoga berjaya. 


    Baca Juga:

 

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, persoalan, lain-lain dan sebagainya. Sila komen di ruangan bawah ya. Terima kasih!

Rabu, 24 Ogos 2022

Free Download Lord of the Rings - The Rings of Power Full Movie HD

Free Download Lord of the Rings - The Rings of Power Full Movie HD

Free Download Lord of the Rings - The Rings of Power Full Movie HD


The Lord of the Rings: The Rings of Power is a series that will air from September 2, 2022.  The setting of the series is set thousands of years before the events of The Hobbit and The Lord of the Rings. The series also stars Morfydd Clark, Nazanin Boniadi, and Peter Mullan..


The Rings of Power tells the story of a number of rings that have superpowers. The ring is owned by the Elves, the dwarves, the human nation, and one is owned by the Dark Lord named Sauron. Although it was originally peaceful, the rise of Prince Sauron and the fall of the island of Numenor made the situation change.


Free Download Lord of the Rings - The Rings of Power Full Movie HD:

Get the mkv movie The Lord of the Rings: The Rings of Power file here for free in hd quality format. click the link below.



or if the link above is broken. Please use the altinative link below. TQ
ddsds

https://carapedi.id/eLauz


If you have any questions, additions etc. please leave a comment below. Thank you! #gdonvideo Free Download Lord of the Rings - The Rings of Power Full Movie HD.

Rabu, 10 Ogos 2022

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca-pembaca yang saya kasihi sekalian. Hari ini, saya baru beli DVD movie KKN Di Desa Penari dan perhhh. memang hebatlah film tu. Dan pada kesempatan ini juga, saya akan kongsikan kepada anda film KKN DI DESA PENARI ini secara percuma dan berkualiti full HD lagi melalui link server yang teramat pantas supaya cepat didownload dan ditonton!

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive

KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive:


Berikut adalah link untuk film KKN Di Desa Penari kualiti bluray ORIGENAL as DVD file. Namun, saya ada notis disini. Sebelum anda dapatkan link sebenar. Anda harus melintasi iklan yang telah saya terapkan dalam link ini. Senang saja guys, just layan iklan je, tak perlu bayaran 1sen pun. OK? berikut adalah link nya:


  • File Size: 2.3GB
  • File Name: KKN-Di-Desa-Penari.mkv
  • Server: Google Drive


Semoga anda terhibur. Sekian dan terima kasih! free download gratis percuma KKN Di Desa Penari Bluray Kualiti Link Google Drive gdonvideo.

Selasa, 24 Mei 2022

Download KKN Desa Penari Film Penuh Link Ada Di Sini

Download KKN Desa Penari Film Penuh Link Ada Di Sini

KKN DESA PENARI


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Okey hari ini saya nak berbagi link untuk movie penuh KKN DESA PENARI yang mana filem ini berasal daripada Indonesia dan tengah viral sekarang ini. 


Download KKN Desa Penari Film Penuh Link Ada Di Sini:


Sedikit sinopsis untuk film KKN Desa penari ini. Film ini bergenre Horror dan dipetik daripada cerita sebenar. Diringkaskan cerita, pelajar universiti perguruan mengadakan program keusahawanan sosial atau lebih dipanggil sebagai MASMED. Mereka mengadakan program ini di kampung pedalaman dan terpencil jauh daripada pekan. Kampung itu terdahulu mempunyai hantu dan setelah kehadiran pelajar U ini, hantu itu datang semula.


Dipendekkan cerita, beberapa pelajar u tersebut diambil ke alam ghaib dan yang lainnya dapat pulang dengan selamat. Semasa mereka di dalam kampung itu, macam-macam yang terjadi pada mereka kerana ada beberapa diantara mereka yang telah membuat keselahan di kampung tersebut.


Link KKN Desa Penari Film Penuh:

Nak lihat cerita dengan lebih detail? anda bolehlah nonton filem KKN DESA PENARI sendiri melalui link yang telah saya sediakan dibawah ini. Selamat menonton:



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila komen dibawah sini ya. Terima kasih 

#KKN #Desa #penari #link #download